Tellqvist tvekar fortfarande om framtiden

Djurgårdens förre SM-guldhjälte Mikael Tellqvist tvekar fortfarande om det blir en fortsättning på karriären eller inte. Så sent som för en vecka sedan gjorde han ett inhopp i Kronwall Stars.
– Inget nytt om fortsättning, säger Tellqvists agent till Hockeybladet.

I mars meddelade Djurgården att klubben och stjärnmålvakten Mikael Tellqvist går skilda vägar. Efter det beskedet hintade målvaktens agent om att det finns en öppning för en fortsättning av karriären.

– Vi tittar på alternativ utomlands och det ska vara på en hög nivå om det ska vara något, sa Jocke Persson, ”Tellans” agent till Hockeybladet då.

Nu börjar det närma sig en ny säsong och ”Tellan” funderar fortfarande på om det ska bli en fortsättning av spelarkarriären eller om den tog slut i mars.

– Det finns inget nytt om ”Tellan” just nu, säger Persson till Hockeybladet.

Tellqvist gjorde inhopp

I förra veckan hoppade ”Tellan” in i det stjärnspäckade Kronwall Stars som spelade en tränings-/uppvisningsmatch mot Niklas Kronwalls och ”Tellans” moderklubb Järfälla Hockey.

Om han fick blodad tand för en fortsättning eller inte kan inte agenten berätta för tillfället. Den 37-årige målvakten har ingen brådska att hitta ny kubb.

– Det finns ingen deadline, avslutar Persson.

”Tellan” tog SM-guld med Djurgården 2000 och 2001.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN