Talangen lämnar Djurgården – klar för spel i Hockeyallsvenskan

Talangen, Adam Falk, lämnar Djurgården. Han är klar för spel i Hockeyallsvenskan och Kristianstad. Kontraktet är skrivet på ett år. Vad han kommer sakna mest?
– Tunnelbanan kanske… haha, säger Adam Falk.

Djurgårdsikonen, Nichlas Falks son, talangen, Adam, lämnar Djurgården för spel i Kristianstad den kommande säsongen. Förra säsongen blev det fyra framträdanden i SHL och tre juniorlandskamper.

– Adam är en talangfull center som har sina styrkor i spelförståelsen både gällande att vara rätt i banan och med sitt passningsspel. Adam har redan fått känna på SHL-spel med Djurgården men vi är säkra på att han är redo att ta klivet in i seniorhockeyn på allvar nu. Det är ett bevis på att vi i Kristianstad med en tydlig plan för spelarna kan fortsätta knyta till oss unga talanger, säger Mikael Gath, huvudtränare i Kristianstad till klubbens hemsida.

Fått ett bra intryck

Falk väljer spel i Hockeyallsvenskan och Kristianstad, mycket på grund av tränaren Gath.

– Jag valde Kristianstad för att Gath gjorde ett väldigt starkt intryck både på mig och min agent, att dem tror på mig och att jag kommer kunna bidra mycket till vårt spel i vinter. Det jag vet om Kristianstad är att dem gjorde sin första säsong i Hockeyallsvenskan förra året. Annars vet jag inte så mycket men får se till att lära mig mer, säger han.

Förutom familjen och vännerna finns det en sak till som Falk tror att han kommer att sakna mest med att flytta till Skåne.

– Tunnelbanan kanske… haha, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN