Foto: Bildbyrån
Brynäs förlänger kontraktet med två forwards. Systrarna Andrea och Emelie förlänger sina kontrakt över de två kommande säsongerna, meddelar Brynäs på sin webbplats.

Systrarna Emelie Cordoba och Andrea Cordoba har de två senaste säsongerna spelat i Brynäs. Nu står det klart att de båda blir kvar i klubben över de två kommande säsongerna, skriver Brynäs på sin hemsida.

– Det är jättekul att de vill stanna hos oss. Vi började en satsning förra året som fortsätter nu och det känns jättebra att de vill vara med på den satsningen, säger Brynäs sportdirektör Andreas Dackell till klubbens hemsida.

Under den senaste säsongen bokfördes storasyster Emelie, som var assisterande kapten, för 36 matcher och tio (3+7) poäng. Andrea bokfördes för 29 matcher och två assister i Brynäsdressen.

– Vi får behålla två skridskoskickliga spelare som ger allt för laget. Det är såna spelare vi vill ha i truppen framöver, säger Dackell till Brynäs hemsida.

Samtidigt står det klart att Matilda af Bjur, Savannah Newton, Cassandra Vilgrain och Kayla Gardner lämnar Brynäs, skriver klubben på sin hemsida.

Kommentarer

Kommentarer