Stjärnan förlänger med FBK – ställ dina frågor till Ryno

Idag blev det klart att Johan Ryno förlänger med Färjestad. Nu har du chansen att ställa dina frågor till FBK-stjärnan.
– Det känns jätteroligt att kunna få meddela att Johan blir kvar hos oss i Färjestad BK, säger Håkan Loob.

Färjestads jätte Johan Ryno har skrivit på ett nytt treårskontrakt med Karlstadsklubben. Sportchefen Håkan Loob är mycket glad att ha säkrat hela succékedjan med Johan Ryno, Alexander Johansson och Joakim Nygård till nästa säsong redan nu.

– Vår vilja är ju att försöka skapa en kontinuitet i det vi gör, och med Nygård förlängd och nu Johan (Alex har ett år kvar). Så tycker vi väl att vi börjar komma någonstans. Det är svårare idag med alla ligor som finns att ha kvar spelare men vi jobbar vidare med den tanken. Att Johan nu blir kvar är ju en liten bit på den vägen, säger Loob till Färjestads hemsida.

Ryno skrev på för tre år

Färjestads kontrakt med Johan Ryno är ett så kallat rakt treårskontrakt. Det vill säga utan klausuler mot andra ligor.

– Så är det, men skulle NHL höra av sig så finns det ju där ett avtal som reglerar saker och ting. Hur som helst känns det skönt att Johan vill vara kvar hos oss. Alla lag behöver stabila spelare att bygg om och kring och det känner jag att vi nu har i Johan och hans kedjekamrater, för att nämna några.

Ryno är mycket glad över det förlängda kontraktet med Karlstadlaget.

– Det känns fantastiskt att få vara kvar i ytterligare tre år och få fortsätta utvecklas med mina kedjekamrater, säger Ryno.

Var det en stor faktor?
– Det är klart att det är roligt att spela med killar man bevisligen passar ihop med, så visst har det funnits med där. Men vi trivs också väldigt bra i Karlstad och som alla vet så har jag ju rört på mig lite under min karriär och det känns skönt nu att veta att vi blir kvar här en längre period.

Färjestad har haft konkurrens om Rynos namnteckning, mycket tack vare den hysteriska form han är i just nu!

– Jo, det har funnits andra intressenter, men när vi satte oss ned och funderade på hur vi önskade ha det i framtiden så var det ett solklart val att vara kvar i Färjestad.

Nu har du själv chansen att ställa dina egna frågor till Johan Ryno. Hockeybladet träffar honom imorgon och några utvalda frågor från läsarna kommer vi att ta med när vi träffar Ryno. Ställ dina frågor i kommentarsfältet nedan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN