Sportchefens första värvning klar: ”har framtiden för sig”

Per Kenttäs första värvning inför den kommande säsongen är presenterad. Pontus Andreasson, senast i Hanhals, har tecknat ett tvåårskontrakt med Björklöven, meddelar klubben på sin webbplats.

Björklövens sportchef Per Kenttä var med och tog upp Oskarshamn till SHL men lämnade Oskarshamn efter Smålandsklubbens avancemang till SHL för att bli sportchef i Björklöven. Nu är sportchefens första värvning presenterad. Forwarden Pontus Andreasson värvas in från Frölunda, skriver Björklöven på sin hemsida.

– Det bli jätteroligt att komma till Umeå och Björklöven och det känns skönt att veta att det är ett längre kontrakt, då kan man spela ut lite mer. Jag vill etablera mig i Hockeyallsvenskan och vara med Björklövens resa för att bli ett topplag igen. Nu när Per Kenttä kommit till Björklöven känns det som man har en riktigt bra organisation och det ska bli kul att vara med framöver, säger Andreasson till Björklövens hemsida.

Denna säsongen har Andreasson varit utlånad från Frölunda till Hanhals i Hockeyttan där det blivit 38 matcher och 38 (11+27) poäng i Hanhalsdressen för 20-årigen som beskrivs som en teknisk och offensiv center av Per Kenttä.

– Pontus Andreasson är en teknisk och offensiv center med bra driv som även kan spela ytterforward. Han har framtiden för sig och vi är glada att han valt att skriva ett tvåårskontrakt med Björklöven, säger Kenttä till Björklövens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

två × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN