SLUTSPURTEN: Djurgården värvar målvakt från Hockeyallsvenskan
Foto: Bildbyrån
Djurgården värvar målvakt från Hockeyallsvenskan och Västervik, det skriver båda klubbarna på sina hemsidor. Kontraktet gäller säsongen ut.

Topplaget Djurgården värvar målvakt inför slutspurten. Från Västervik i Hockeyallsvenskan hämtar man Arvid Ljung, det skriver båda klubbarna på sina hemsidor.

Arvid Ljung registreras som tredjemålvakt i Djurgården, för att stärka upp truppen om det skulle bli sjukdom eller skada på någon av de ordinarie målvakterna. Ljung ansluter till Djurgården så snart Västerviks säsong är över, skriver Västervik på sin hemsida.

Räknar bort Jensen

För Djurgårdens del betyder det att klubben nu räknar bort den skadade målvakten Robin Jensen för resten av säsongen. Om det skulle bli någon skada på antingen Niklas Svedberg eller Karri Rämö kan Ljung ansluta till Djurgården tidigare än att Västerviks säsong är slut, skriver Djurgården på sin hemsida.

Den 27-årige målvakten har Kungälvs IK som moderklubb och har även spelat seniorhockey i Nässjö, Töreboda, Mariestad, Almtuna och Karlskrona. Han har också varit registrerad tredjemålvakt i Örebro och Brynäs.

Kommentarer

Kommentarer