Foto: Bildbyrån

Den ena är back och den andra är sportchef och nu avslöjar Norran att de går skilda vägar. 36-årige lillebror lämnar nu Skellefteå för tredje gången och kommer att avsluta karriären någon annanstans.
– Vi har bestämt oss för att gå skilda vägar, säger Mikael Lindgren.

Fredrik Lindgren är Skellefteås meste spelare, men nu är det slut. För tredje gången i karriären, sedan han kom till Skellefteå från IFK Arvidsjaur 1999, lämnar 36-åringen nu för en ny klubb. Totalt har det blivit 15 säsonger i klubben.

– “Fredde” hade ett plusår i sitt kontrakt men vi har, efter att vi suttit ner och pratat med varandra, bestämt oss för att gå skilda vägar, säger Mikael Lindgren, Skellefteås sportchef och Fredriks storebror, till Norran.

Totalt har det blivit två SM-guld och 465 matcher i Skellefteåtröjan och han har uttryckt att han vill fortsätta karriären som spelare.

– Skellefteå AIK är väldigt glad över allt som “Fredde” gjort för klubben och vi önska honom stort lycka till i framtiden, säger Mikael Lindgren.

Går skilda vägar

Förutom IFK Arvidsjaur och Skellefteå har Fredrik Lindgren spelat i Mörrum och Färjestad. Nu är det dags att lämna storebror, som minns tiden tillsammans, kvar i Skellefteå. Men vart hockeyresan går vidare är i dagsläget oklart.

– Det var också fantastiskt kul vi fick jobba tillsammans ett år i alla fall. Sen så fick vi ju en gång i tiden även spela ihop i en och en halv säsong. Så jätteskoj att vi fick chansen att arbeta ihop en sista gång.

Har du Silly Season-tips till oss, tveka inte att höra av dig. Berätta gärna om vilka klubbar och vilka spelare som är inblandade och var vi kan få mer information.

Skicka ditt tips till oss nedan

Har du hört något intressant rykte? Tveka inte att höra av dig till oss.

I vilken klubb spelar Fredrik Lindgren nästa säsong, blir i Sverige eller flyttar han utomlands? Diskutera gärna.

Missa inga nyheter med oss. Följ oss oss på FACEBOOK och TWITTER.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer