SKELLEFTEÅ SILLY: Veteranen flyttar hem

Skellefteå har gjort klart med veteranen som lämnade klubben inför den här säsongen. Tidigare meddelade backen att han lämnar Leksand på grund av personliga skäl. Nu är han tillbaka i Skellefteå för sin 17:e säsong i klubben.
– Vi ville flytta hem, säger Fredrik Lindgren.

Veteranen Fredrik Lindgren lämnade Leksand av personliga skäl och nu är han klar för den gamla klubben Skellefteå inför avslutningen av säsongen.

– Då det blev klart att han inte skulle bli kvar i Leksand kontaktade vi honom för vi såg honom som en bra lösning till att kunna bredda truppen inför slutspelet, kommenterar klubbdirektör Pea Israelsson i ett pressmeddelande.

Ville hem

Lindgren fick inte plats i Skellefteås lagbyggen inför den här säsongen. Han fick ta nya tag i Hockeyallsvenskan och Leksand. För några dagar sedan bröt veteranen kontraktet och flyttade hem till Skellefteå igen.

– Vi ville flytta hem och tog beslutet att göra det, och att det sen gick att lösa med AIK, att få komma tillbaka känns ju som en jättebra lösning, säger Lindgren.

Rustar för slutspel

Skellefteå som rustar för att göra ett bättre slutspel än förra säsongen tar nu in rutin i massor i form av den 37-årige backveteranen.

– Vi vill rusta för ett långt slutspel och med hans rutin och bakgrund känner vi det som en bra lösning. Vi vet vad han kan och vad vi kan förvänta oss, säger Israelsson.

Mer om Skellefteå>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN