Foto: Bildbyrån
Under fredagen kom två nyheter från Örebro. En spelare lämnar och en spelare förlänger kontraktet, skriver klubben på sin webbplats.

Under fredagen meddelade Örebro att Tom Wandell lämnar klubben samtidigt som Glenn Gustafsson förlänger kontraktet.

Tom Wandell kom till Örebro inför säsongen 2016/2017 och gjorde denna säsongen sin tredje säsong klubben. Denna säsongen noterades den 32-årige centern för 49 matcher och 17 (5+12) poäng.

– Vi har tillsammans med Tom kommit överens om att avsluta samarbetet. Det finns inga hard feelings mellan oss, utan vi känner att det här är bäst för båda parter. Jag vill tacka Tom för hans insatser i klubben och önska honom lycka till i framtiden, säger Örebros sportchef Niklas Johansson till klubbens hemsida.

Cirka en timme efter Örebros meddelande om att Wandell lämnar klubben presenterade klubben en kontraktsförlängning. Glenn Gustafsson blir kvar i klubben ytterligare två säsonger. Den 20-årige forwarden har tagit sig upp i Örebros A-lag genom klubbens J18- och J20-lag och gjorde sin SHL-debut redan säsongen 2015/2016.

Niklas Johansson är glad över kontraktsförlängningen.

– Otroligt kul att vi kan vi kan behålla Glenn i minst två år till. Extra kul att det är en spelare som har gått hela vägen från vårt Hockeygymnasium och är i en bra ålder. Under andra halvan av säsongen tog Glenn stora steg och jag är övertygad om att det finns ännu mer att plocka ut av honom. En viktig pusselbit för oss och det ska bli väldigt kul att följa hans fortsatta utveckling hos oss, säger Johansson till Örebros hemsida.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer