SILLY SEASON: SHL-klubbarna byter spelare med varandra

Det är silly season mitt i säsongen och SHL-klubbarna byter spelare med varandra. Idag är det två backar som tvingas flytta på sig.

Då står det klart, det som Mr Madhawk avslöjade igår, SHL-klubbarna byter spelare med varandra. Malmö skickar iväg Stefan Warg och Örebro kontrar med att skicka Marcus Björk till Malmö. Det meddelar de båda klubbarna i ett pressmeddelande på fredagsförmiddagen.

– Först och främst känns det otroligt kul att få hem en Örebrokille. Jag känner Stefan sedan tidigare och han kommer passa bra in i gruppen. Vi känner att vi vill tajta till vår defensiv och där kommer Stefan hjälpa oss. Stefan är en defensivt stark back som spelar med ett stort hjärta, men jag tycker också att han har tagit stora steg rent spelmässigt i Malmö. Vår förhoppning är att Stefan är spelklar till lördagens bortamatch mot Skellefteå, säger Niklas Johansson, sportchef i Örebro i ett pressmeddelande.

Åt andra hållet

Den yngre av backarna Marcus Björk, 21, går åt andra hållet, Umeåsonen flyttar söderut till Malmö.

– Marcus är en ung och lovande spelare, som besitter stora spetskvaliteter i det offensiva spelet, inte minst i powerplay. Han har en stor uppsida i spelet med puck, har ett giftigt skott och en potential att kunna göra mycket poäng hos oss. Han var själv intresserad av att komma till oss och vi tror mycket på honom, säger Patrik Sylvegård, sportchef i Malmö i ett pressmeddelande.

Säsongens andra trejd

Det var säsongens andra trejd. I den första var det också två backar som bytte klubb med varandra. David Printz lämnade Timrå för Frölunda och Filip Westerlund gick den andra vägen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN