SILLY SEASON: Nykomlingen rensar inför SHL-comebacken

0
706
Foto: Bildbyrån/Montage
I fredags blev de klara för en återkomst till SHL. Nu rensar nykomlingen inför SHL-comebacken. Första åtgärden är att låta sju spelare gå.

Under måndagen påbörjades utvärderingen av den gångna säsongen i Leksands IF genom individuella samtal med spelarna. Lagets General Manager, Thomas Johansson, har då i uppgift att ge besked om framtiden i föreningen för spelarna. Nu står det klart att sju spelare får lämna klubben, meddelar klubben på sin hemsida.

Mattias Nilsson, Wilde Bröms, Johan Porsberger, Hugo Enock, Kevin Schulze, Jonas Arntzen och Lukas Enqvist är de sju spelarna som lämnar Leksand efter den färdigspelade säsongen.

– Det är så klart tuffa besked att ge till spelarna, inte minst med tanke på den fantastiska resan vi gjort tillsammans. De är alla riktigt fina killar som varit starkt bidragande till framgången under säsongen, och både jag själv och vi som förening önskar dem all lycka i deras fortsatta utmaningar, säger lagets general manager, Thomas Johansson till Leksands hemsida.

Under onsdagen presenterade Örebro att Christer Olsson, som var med och tog upp Leksand till SHL, är klar för jobbet assisterande tränare i Närkeklubben.

Av: Isak Green

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tio + fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.