SILLY SEASON: Forwarden lämnar Skellefteå – nobbas av DIF

Inför den förra säsongen lämnade centerstjärnan Djurgården för Skellefteå. Efter en skadefylld säsong rehabar han nu och är på väg till en tredje SHL-klubb.
– Jag vet att Jocke gillar honom, men det är inte aktuellt, säger Marcus Isaksson.

Centern Matt Anderson lämnar Skellefteå efter en misslyckad säsong. Endast åtta poäng på 23 matcher och säsongen förstörd av en skada. Nu har den 35-årige amerikanen opererats och rehabar för att komma tillbaka. Siktet är inställt på SHL även kommande säsong.

– Det finns ett klart intresse för Matt i SHL och vi siktar på SHL, säger Marcus Isaksson, Andersons agent till Hockeybladet.

Ingen fortsättning

Det blir ingen fortsättning i Skellefteå för forwarden, som värvades efter två succésäsonger i Djurgården. Det ser inte heller ut att bli en återkomst till Hovet för den förre publikfavoriten.

– Jag har inte pratat med Jocke (Eriksson, sportchef i DIF) om Matt. Han har väl spikat truppen. Jag vet att Jocke gillar honom, men det är inte aktuellt. Vi jobbar på andra klubbar, säger Isaksson.

Så både Skellefteå och Djurgården är ute ur leken?
– Ja, det blir ingen av dem som det ser ut nu i alla fall. Vi har fått konkreta bud från andra SHL-klubbar.

Tre klubbar

Det är tre SHL-klubbar som är ute efter Matt Andersons signatur på kontraktet, något som också bekräftas av agenten. Vilka klubbar det är vill Isaksson dock inte berätta.

– Vi är i ett sånt läge att vi inte kan uttala oss om vilka klubbar det gäller, men det är tre klubbar som är intressanta för oss.

Mer om SHL:s silly season>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN