SILLY SEASON: Djurgården öppnar för nyförvärv

Djurgårdens skadelista växer och även om några spelare inte kommer att vara borta länge. Samt att Daniel Brodin väntas göra comeback inom kort, rustar Djurgården för nyförvärv inför slutet av säsongen.
Vi har koll på marknaden, säger K-G Stoppel, vice VD i Djurgården.

Djurgården har suttit still i båten trots att skadelistan växer, det har knappt ryktats om att klubben ska värva under säsongen. Nu öppnar klubben för nyförvärv, något som klubbens vice VD K-G Stoppel bekräftade för Hockeybladet igår.

– Vi har koll på marknaden, men vi ska hitta en spelare som passar oss innan vi värvar, säger Stoppel.

Litar på laget

Stoppel vill understryka att han litar på det befintliga laget och Stoppel hoppas kunna få se ett helt lag en gång den här säsongen.

– Jag litar på det lag vi har. Vi ska också komma ihåg att vi är och har varit skadedrabbade den här säsongen. Vi har inte spelat många matcher med fullt lag (då bortser Stoppel från Brodins frånvaro, redaktionens anmärkning). Vi skulle inte säga nej till en spetsspelare.

Under säsongen har Djurgården fått in ungefär 16 miljoner kronor i en nyemission, som kommer att öppna för nyteckningar igen i mars. En nyemission som varit med att öka spelarbudgeten den här säsongen.

– Vi har ökat spelarbudgeten under säsongen och det finns medel för att kunna värva nu i slutet av säsongen om det skulle behövas, avslutar Stoppel.

Läs mer om Djurgården>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN