SHL-klubben visar intresse för Hästens succéforward

Rickard Palmberg har inlett säsongen lysande med Vita Hästen i HockeyAllsvenskan. Nu kan han ta nästa karriärssteg. Enligt uppgifter till Expressen har Frölunda visat intresse för allsvenskans poängligaledare.
– Det är inget jag lägger energi på nu, säger poängkungen till Expressen.

Frölunda är på jakt efter en center efter att Patrik Westerholm tvingats till operation för sitt skadade knä. Nu har klubben gett sig ut på jakt efter nyförvärv och man har fått napp.

Det är Expressen.se som uppger att man fått upp ögonen för HockeyAllsvenskans stora succéspelare Rickard Palmberg i Vita Hästen. Centern har hittills producerat 14 poäng på 11 matcher – en poängskörd som ingen annan spelare mäktat med i HockeyAllsvenskan.

Tidningen skriver vidare att Vita Hästen och Frölunda för en dialog. Men Frölundas sportchef, Fredrik Sjöström, dementerar ryktet.

– Det finns inget konkret. Jag och Björn (Liljander, assisterande sportchef) är ute och kartlägger allsvenskan, säger han till tidningen.

Succémannen själv lägger ingen större vikt vid storklubbens intresse men berättar också att spel högre upp ligger högt i prioritet.
– Jag tänker inte så mycket på det där. Jag vet att det finns någon annan som sköter det åt mig, säger han och fortsätter:

– Jag vill spela så högt upp som möjligt. Nu har jag varit här i två säsonger och känner att jag klarar spelet. Så jag skulle jättegärna testa att spela högre upp, säger han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN