Foto: Bildbyrån
Max Lindroth lämnar Hockeyallsvenskan för spel i SHL. Ett tvåårskontrakt är påskrivet med Linköping, meddelar klubben på sin webbplats.

Max Lindroth lämnar Tingsryd för spel i Linköping, skriver SHL-klubben på sin hemsida. Denna säsongen inledde 22-åringen i Hockeyettan och Hanhals men efter 17 matcher klev backen upp ett steg i seriesystemet och bokfördes för 32 matcher i Tingsryddressen. Nu väntar alltså spel i SHL för Max Lindroth.

– För mig är det en väldigt stor dag. Det är ett mål och en dröm som har gått i uppfyllelse så det är väldigt roligt. Det ska bli enormt roligt att starta igång det hela, säger Lindroth till Linköpings hemsida.

Linköpings General Manager Niklas Persson menar att Lindroth, som totalt spelat 77 matcher i Hockeyallsvenskan, har en stor potential.

– Max är en väldigt spännande spelare. Han har haft en lite annan karriärsresa och inledde senaste säsongen med spel i Division 1 innan han kom till Tingsryd. Vi ser att Max har en väldigt stor potential som vi vill ta tillvara på och utveckla, säger Persson till Linköpings hemsida.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer