SAIK-SILLY: Värvar forward från konkurrent

Idag kunde Norran avslöja att Skellefteå AIK, som har letat efter förstärkningar på center och forwardssidan, har gjort klart med en välmeriterad SHL-forward från konkurenten Malmö Redhawks.

Det har länge pratats om att Malmö Redhawks vill bli av med den välmeriterade forwarden Robin Alvarez som hade kontrakt med klubben till nästa säsong. Det har varit en dragkamp mellan vissa SHL-klubbar och även intresse utomlands men det blir alltså, enligt Norran, så att det är Skellefteå AIK som vinner dragkampen över 30-åringen.

Representerat MIF och DIF i SHL

Robin Alvarez kommer ifrån en poängmässigt svag säsong där det bara blev 13 poäng på 34 matcher. Tidigare i karriären vid två tillfällen har den hårt arbetande tvåvägsforwarden gått över 20-poängsträcket i SHL: 2015/2016 med Djurgården (14 mål och 10 assist) och 2016/17 med Malmö (11 mål och 15 assist). Han har även totalt fyra säsonger som assisterande kapten i Malmö Redhawks.

Alvarez är i grund och botten en stor och stark tvåvägsforward med potential att göra poäng och kommer att vara en viktig spelare i en tredjekedja.

Kontraktet ska vara skrivet på två år

 

Läs mer om SAIK>>>

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN