Foto: Bildbyrån

Efter att ha anslutit till Rögle från KHL i januari så var han med och räddade kvar klubben i SHL. Nu ryktas Edwin Hedberg till Skellefteå.

Han lämnade Sverige efter en del kontroverser 2014. Då blev det KHL och Kroatiska Medvescak Zagreb. Där blev det två och en halv säsong, 134 matcher och 44 poäng innan han återvände hem till Sverige. Ny klubbadress blev Rögle med målet att rädda klubben kvar i SHL. I kvalspelet växte han ut och gjorde just det. Han var med och spelade kvar klubben i landets högsta serie med sina fyra mål på fyra matcher. Nu ser han alltså ut att vara förlorad för Ängelholmsklubben.

Återvänder till Norrland

Hedberg, som är född i Colombia, har gjort landskamper med Tre Kronor på alla nivåer. Från U16 till seniorålder. Edwin har representerat Östersund, Modo och Timrå på lån som senior och Modo som junior och är alltså på väg tillbaka till Norrland och Skellefteå skriver Henrik Sjöberg på Expressen. När kontraktet med Rögle nu går ut så är det alltså Skellefteå AIK som givit Hedberg ett kontraktsförslag att ta ställning till.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer