Foto: Bildbyrån

Poängspelaren Tor Immo väljer att följa med Troja-Ljungby upp i HockeyAllsvenskan, bekräftar klubben på sin hemsida. Det nyskrivna kontraktet gäller över ett år.

Köpingsfostrade Tor Immo är en populär herre i Ljungby, föga förvånande. 33 poäng blev det på 30 matcher i division 1 säsongen 16/17 och helt klart en stor del i att Troja spelar i HockeyAllsvenskan nästa säsong.

Poängspelaren har sparkapital

Troja-Ljungbys tränare Pelle Svensson är nöjd över att åter en säsong ha Immo till sitt förfogande men menar samtidigt på att 22-åringen har mer i sig än vad han presterat föregående säsong.

– En förlängning som jag är glad över att få på plats. Tor har haft en fin skörd framåt de senaste säsongerna utan att egentligen ha nått den nivån som jag tror att han har inom sig, där är definitivt mer att kräma ur honom. Det ska bli spännande att se om vi kan plocka fram det i HockeyAllsvenskan, säger Svensson till klubbens hemsida.

Troja-Ljungby har hittills plockat in en spelare i Jonathan Johnson men har förutom detta förlängt med sju spelare där Immo är den senaste i raden.

 

Annonser

Kommentarer

Kommentarer