Per Ledin: ”Jag är beredd att göra det gratis”

Den 39-årige forwarden vägrar ge upp. Han är fortfarande klubblös, men håller igång med gymnasieelever och juniorlag i hopp om att få en chans till. 
– Folk tvivlar ju på en. Men då måste jag bevisa motsatsen, säger han till Sportbladet.

Per Ledin har hunnit med mycket under sin över tjugo långa år karriär. Han har spelat VM för Tre Kronor, vunnit SM-guld och nu senast vann han guld i Österrike. Trots det vägrar han att lägga av. Just nu tränar han med gymnasieelever och Luleås juniorlag.

– Jag har även köpt en trappmaskin och byggt ett gym hemma. Kroppen är en färskvara som du måste hålla i trim, säger han till Sportbladet.

I samma intervju passar han även på att skicka en känga till alla experter, som anser att Per Ledin är slut som ishockeyspelare.

– Enligt alla experter kan man inte spela hockey i min ålder, men de kan dra åt helvete. Jag har inga skador. Ingen har bättre motivation och jag gör andra bättre. Det krav jag har på mig själv är att om jag inte levererar så är jag slut.

I månader har han tränat på egen hand och väntat på erbjudanden. Han har till och med ringt runt till sportchefer och erbjudit sina tjänster – helt gratis.
– Jag är beredd att göra det gratis. Snacket går att jag är dyr, men jag gör inte det här för pengarna. Jag gör det för att jag älskar ishockey, säger han till tidningen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN