Örebro spikar tränartrojkan

Nu har Örebro gjort klart med en tredje tränare inför den kommande säsongen. Därmed är tränartrojkan för Närkingarna spikad och klar.

Han är sist in i tränartrojkan som ska leda Örebro uppåt i SHL-tabellen efter den gångna fiaskosäsongen. Niklas Eriksson kom från Almtuna till Örebro under förra säsongen och har nu skrivit på för två år.

– Vårt mål har hela tiden varit att förlänga med Niklas och det känns riktigt bra att vi nu är i mål, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Får huvudansvar

Eriksson får huvudansvaret för spelarnas individuella utveckling och på matcherna är han assisterande coach, skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Det känns väldigt bra att allt har löst sig och är klart. Min ambition har hela tiden varit att vara kvar i Örebro Hockey, säger Niklas Eriksson och fortsätter:

– Jag ville verkligen vara kvar och fortsätta på det arbete som Niklas, Petri och jag började på i fjol. Ska bli kul att vara med och kunna påverka gruppen redan från start.

Olika roller i tränartrojkan

Det är Niklas Sundblad som har huvudansvaret för hur laget ska spela under matcherna. Eriksson har alltså fått den individuella spelarutvecklingen på sitt bort, något som han ser naturligt på.

– Jag har jobbat mycket med individuell utveckling tidigare och det är så jag vill jobba. Att få en närhet till spelarna och göra alla lite bättre så att vi blir ett bättre lag tillsammans är något jag brinner för. Vi har som ambition att utveckla den delen ännu mer i Örebro och det känns riktigt kul att jag får ansvara för det, avslutar Niklas Eriksson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN