Örebro bryter med Hudacek – fyra andra lämnar eller får gå

Efter fiaskosäsongen har Örebro Hockey inlett en storstädning och klubben meddelar idag att fem spelare försvinner från klubben. Bland annat publikfavoriten Julius Hudacek.
– Vi vill tacka de här spelarna för deras tid i klubben, säger Örebros sportchef Niklas Johansson.

Säsongen 2016/2017 räknas som en fiaskosäsong för Örebro och nu har klubben inlett storstädningen inför kommande säsong. Klubben bryter med målvakten Julius Hudacek som hade ett år kvar på kontraktet. Även Petr Zamorsky, Martin Johansson, Bobbo Petersson och Johan Motin är spelare som lämnar Örebro nu när säsongen är slut.

– Vi vill tacka de här spelarna för deras tid i klubben och allt de har gjort i Örebrotröjan och samtidigt önska dem lycka till med deras nya utmaningar framöver, säger Niklas Johansson, sportchef i Örebro till klubbens hemsida.

I Martin Johanssons fall har det tidigare nämnts att han ska byta SHL-klubb till Färjestad.

Sportchef Johansson öppnar för att fler spelare kommer att lämna Örebro till nästa säsong, till hemsidan berättar han att flera spelare utvärderas och att samtal kommer att hållas mer fler spelare. Vilka spelare som är på väg bort vill han inte kommentera.

– Förhandlingar pågår med ett flertal spelare. Tyvärr kan jag inte uttala mig än mer specifikt, säger Johansson.

Slutshowat i Örebro för Hudacek

Att låta Hudacek gå betyder också slutet för eran med Hudashower i Örebro. Frågan är vart den slovakiske målvakten kommer att fortsätta med sina spektakulära shower. Hur de uppkom kan du läsa här.

Örebro slutade på elfte plats i SHL den här säsongen efter en mycket svag avslutning i serien. De hade dessutom fyra olika tränarkonstellationer under säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN