ÖHK-SILLY: Veteranen klar för en tionde säsong

0
208
ÖHK-SILLY-Veteranen-klar-för-en-tionde-säsong
Foto: Bildbyrån
Örebro förlänger med trotjänaren. Veteranen Marcus Weinstock är klar för en tionde säsong i klubben.
– Jag är otroligt glad och stolt, säger Weinstock.

Veteranen klar för en tionde säsong, Marcus Weinstock har under sina år i Örebro varit mycket uppskattad av supportrarna. Sedan 2010 har han varit klubben trogen och var starkt bidragande till SHL-avancemanget säsongen 2012/13. Weinstock har förlängt sitt kontrakt ytterligare ett år och kan därmed fira tio-årsjubileum i Örebros färger.

– Skönt att få behålla Marcus i ytterligare ett år. Han är har varit klubben trogen under längre tid och blir med sin erfarenhet en viktig kugge i laget. Jag tycker att Marcus avslutande förra säsongen på en hög nivå och jag hoppas att kan ta med sig det spelet in i kommande säsong, säger Örebro Sportchef Niklas Johansson på klubbens hemsida.

Marcus Weinstock meddelar att han är otroligt glad och stolt över att få representera klubben ”i mitt hjärta”, ytterligare ett år och säger att han ser fram emot sin tionde säsong i Örebrotröjan. Marcus Weinstocks nya kontrakt sträcker över säsongen 2019/20.

– Jag är otroligt glad och stolt över att få representera klubben i mitt hjärta ytterligare ett år och jag ser fram emot min 10:e säsong i Örebrotröjan, säger Marcus Weinstock.

Läs mer om Örebro>>>

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

2 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.