OFFICELLT: Toppforwarden klar för Frölunda – ”Precis som föreningen vill jag vinna titlar”

Det har spekulerats ett tag och för ett par dagar sedan gratulerade Robin Figren toppforwarden till kontraktet med Frölunda. Nu är övergången från Malmö officiell och kontraktet är skrivet på två år.
– Jag har haft bra diskussioner med Fredrik och gillade det jag hörde, säger Rhett Rakhshani.

Toppforwarden Rhett Rakhshani har skrivit på ett tvåårskontrakt med Frölunda som siktar på att ta tillbaka en ledande roll i svensk hockey. Förra säsongen blev det respass mot Malmö i kvartsfinalen och nu värvar Göteborgsklubben från kvartsfinalrivalen. Västkustlaget vann dragkampen om Rakhshani som nu ser fram mot att komma till Göteborg.

– Det fanns väl möjlighet att spela någon annanstans, men Frölunda var ett lätt och rätt val. En bra klubb i en bra stad och en bra liga. Jag har ju några års erfarenhet av Sverige och SHL, säger Rhett Rakhshani till Frölundas hemsida.

Kompisen bakom värvningen

En som haft stort inflytande på Rakhshani är vännen Ryan Lasch som han spelade med 2013/2014 i Växjö. Även sportchefens visioner om Frölunda spelade in i klubbvalet.

– Jag har haft bra diskussioner med Fredrik och gillade det jag hörde. Precis som föreningen vill jag vinna titlar. Och så får jag en möjlighet att spela med min vän Ryan (Lasch) igen, säger Rakhshani.

Följ Frölundas lagbygge här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN