Ny kontraktsförlängning för Hockeyallsvenska klubben

0
171
Foto: Bildbyrån
Så sent som i onsdags meddelade Västervik att man förlängde kontraktet med Niklas Folin. Nu har klubben presenterat en ny kontraktsförlängning. Jacob Bjerselius har skrivit på för spel i klubben även nästa säsong, meddelar Västervik på sin webbplats.

Jacob Bjerselius har skrivit på en kontraktsförlängning med Västervik, skriver klubben på sin hemsida. Den 20-årige centern kom till klubben inför säsongen och har bokförts för 47 matcher och tio (1+9) poäng i Västerviksdressen.

Västerviks sportchef Emil Georgsson är nöjd med kontraktsförlängningen.

– Jacob har verkligen gjort en riktigt bra första säsong som senior. Vi var ute tidigt med att vi ville förlänga Jacob ett år till. Han är en tvåvägscenter som har alla förutsättningar att bli hur bra som helst och vi ser redan nu fram emot att följa hans utveckling över nästa säsong. Vi är glada att Jacob väljer att stanna hos oss i Västerviks IK och fortsätta sin utveckling, säger Georgsson till Västerviks hemsida.

Sedan tidigare är Victor Öhman, Henrik Malmström, Erik Ullman, Kim Johansson och Niklas Folin kontrakterade över den kommande säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sju + tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.