NHL-stjärnan kan hamna i Sverige – och Brunflo

Brunflo IK ligger för tillfället nia i Hockeyettan norra. Nu kan de få ett tillskott från hockeyns finrum NHL. Douglas Murray som har spelat 518 matcher i NHL har i veckan blivit kontaktad av Brunflo skriver ÖP.se

Den 36 år gamla backen har de senaste åren haft svårt att få speltid i NHL och kommer senast från spel i tyska Kölner Haie. ÖP.se skriver nu att Douglas Murray kan hamna i jämtländska Brunflo.

Skulle inte vara klubbens första NHL-stjärna

Om Brunflo skulle lyckas skriva ett kontrakt med Murray skulle han dock inte bli den första NHL-sjärnan som signat med Division 1 klubben. Spelare som Igor Larionov, Scott Young och Jonathan Hedström har också spelat i Brunflo efter spel i bland annat NHL.

Eventuell affär kommer tas upp vid jul

Tommy Samuelsson ifrån Brunflo IK har varit i kontakt med den förre detta NHL-stjärnan och säger att Murray verkade positivt ställd till klubbens förslag.

– Han  tyckte att det lät som en intressant idé, säger Tommy Samuelsson i Brunflo IK till ÖP.se

En eventuell affär får båda parterna dock vänta med. Murray är just nu i USA, och kommer troligtvis inte vara tillgänglig för affärer tills jul.

– Han är positiv, men han är i USA nu och håller på med affärer så vi skulle höras vid jul. Det är många bitar som ska stämma för att den här typen av saker ska gå i hamn, säger Samuelsson till ÖP.se

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN