Foto: Bildbyrån

Mora IK tappar inför kommande säsong en av sina stora offensiva backstjärnor till Rögle BK. Han presenterades som ny Röglespelare under onsdagskvällen.

Han var en av de största bidragande orsakerna till att Mora IK spelar i SHL. Men en fortsatt resa med klubben blir det inte för stjärnbacken Kevin Gagné. Han har valt att skriva på för seriekonkurrenten Rögle BK och presenterades under onsdagskvällen av skåningarna.
– Kevin är en skridskostark och kreativ back som var en bidragande orsak till att Mora tog steget upp i SHL. Vi är mycket glada över att Kevin har valt att spela för oss kommande säsong, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson i ett pressmeddelande.

Lagbygget långt gånget

Rögle har sedan de blev klara för fortsatt spel i SHL presenterat en del nyförvärv och Gagné blev klubbens fjärde nyförvärv. För tillfället återfinns i Rögles trupp 21 spelare varav en målvakt där kanadensaren blir klubbens åttonade back.
– Han har imponerat stort på oss. Kevin kommer att bli en stor tillgång för oss, avslutar klubbens sportchef Anders Carlsson.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer