MODO: Jagad forward presenterad av toppklubben

0
442
MODO: Jagad forward presenterad av toppklubben
Foto: Jiri Halttunen / Liiga.fi
Modo rustar inför kvalet till SHL och under tisdagen presenterade toppklubben en forward som även Malmö visat intresse för. Kontraktet gäller säsongen ut.
En irrationell spelare som gör sina lagkamrater bättre, säger Modos sportchef Fredrik Glader.

Iikka Kangasniemi, en jagad forward presenterades av toppklubben Modo igår. Kangasniemi kommer närmast från IFK Helsingfors där han stått för 17 poäng på 31 matcher den här säsongen.

– En irrationell spelare som gör sina lagkamrater bättre. En spelare som jag och Urban Omark fastnade för när vi besökte Finland tidigare under säsongen och nu är vi oerhört glada över att ha kunnat hitta en lösning med HIFK, säger Fredrik Glader, sportchef i Modo till klubbens hemsida.

Skada öppnade upp

Modo har forwarden Joakim Hagelin på skadelistan, vilket öppnade för nyförvärvet i jakten på en återkomst i SHL. 24-åringen anslöt till klubben under gårdagen.

– Vi har en skada på Joakim Hagelin vilket gör att vår forwardssida är lite tunnare än vi önskat. Kangasniemi kommer att hjälpa oss i offensiven då han är skicklig med puck och har sina styrkor i anfallsspelet, vilket han inte minst har visat under de senaste säsongerna i Liiga, säger Glader.

Kangasniemi spelade fem säsonger i Liiga där han förutom Helsingfors även representerade Blues och Pelicans.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.