Modo förstärker med franskduo till slutspelet

Modo förstärker med franskduo till laget, meddelar klubben på sin webbplats. Det handlar om forwardsen Lore Baudrit och Betty Jouanny.
– Att vi får in Lore och Betty gör att vi får både en bredare och starkare trupp inför slutspelet, säger han till Modos hemsida.

Idag inleder lagen i SDHL-jakten på SM-guldet på riktigt. Modo, som siktar på att komma långt i år, förstärker truppen med franskduo från Björklöven inför kvällens slutspelsmatch mot Brynäs. Den franska duon Lore Baudrit och Betty Jouanny blev under onsdagen klara för klubben, skriver Modo på sin hemsida. De båda forwardarna är 27-år gamla, och har under säsongen varit tongivande för Björklöven.

Modos sportchef Björn Edlund är nöjd med nyförvärven och tror mycket på laget.

– I och med att vi har tappat tre spelare under säsongen har vi skannat marknaden. Till en början har vi velat ge våra nuvarande spelare istid och ge dem en möjlighet att ytterligare steg inför framtiden, säger han till Modos hemsida.

”Känns redan som en i gänget”

Lore Baudrit har tidigare under säsongen varit utlånad till Modo och gjort det bra. På fyra spelade matcher stod den 27-åriga fransyskan för sju poäng.

Björn Edlund beskriver Baudrit som en spelare som är väldigt stark med pucken, samt har ett väldigt bra skott och näsa för mål.

– Vi har även sett henne tidigare under säsongen så vi vet vad vi får ut och hon känns redan som en i gänget, säger Edlund till Modos hemsida.

Är en spelare med bra fart

Betty Jouanny är en spelare som sportchefen Björn Edlund har haft bra koll på sedan tidigare. Jouanny har även hon spelat i Brynäs sedan tidigare samt i Djurgården.

– Betty är en ettrig spelare med bra fart och sedan är hon väldigt teknisk, berättar Edlund vidare till Modos hemsida.

Både Jouanny och Baudrit har skrivit på kontrakt för resten av säsongen, och är spelklara till kvällens match mot Brynäs.

Relaterade nyheter:
Brynäs värvar inför slutspelet – “Känns helt fantastiskt”

>> Läs mer om Modo <<

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN