MIF-SILLY: Poängkung och back åter i Malmö

Patrik Sylvegård försätter att bygga Malmös trupp inför den kommande säsongen. Igår stod det klart att forwarden Max Görtz förlängde sitt kontrakt. Under onsdagen presenterade Malmö två nyförvärv.

Malmö förstärker truppen inför den kommande säsongen. Under onsdagen meddelade klubben att forwarden Nicolai Meyer och backen Matias Lassen är klara för spel i Skåneklubben.

Nicolai Meyer kommer senast från spel i Södertälje där det blev imponerande 62 (29+33) poäng på 52 matcher denna säsongen, vilket gjorde att Meyer vann den hockeyallsvenska poängligan.

– Min spontana känsla är att det ska bli väldigt kul att komma till klubben igen och spännande att testa på SHL-spel, säger Meyer i ett pressmeddelande från Malmö.

– Han har varit här tidigare och visat att han är en duktig back. Vi känner honom väl och vi tror att han kan ta nästa steg hos oss under de kommande säsongerna, säger Malmös sportchef Patrik Sylvegård i pressmeddelandet.

Matias Lassen kom till Malmö från Mora under förra säsongen men inför den senaste säsongen erbjöds backen inte något nytt kontrakt i Malmö och istället blev det spel i Pantern för 23-åringen. Nu är den danska backen tillbaka i Redhawks och har skrivit på för spel i klubben över de två kommande säsongerna.

– Det är jättekul att vara tillbaka. Jag ser verkligen fram emot att få vara med direkt från säsongsstarten. Jag känner väldigt många spelare sedan tidigare och det är riktigt bra grupp. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av den igen, säger Lassen i ett pressmeddelande från Malmö.

– Han har varit här tidigare och visat att han är en duktig back. Vi känner honom väl och vi tror att han kan ta nästa steg hos oss under de kommande säsongerna, säger Sylvegård i pressmeddelandet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN