Målvaktstränaren får lämna efter säsongen – ”tråkigt att jag inte får förtroende”

Inför säsongen presenterade Brynäs ny målvaktstränare. Nu står det klart att Anders Palm får lämna klubben efter säsongen, meddelar Brynäs på sin webbplats.

Anders Palm lämnar Brynäs efter säsongen, skriver klubben på sin hemsida. Målvaktstränaren, som kom från Karlskrona till Brynäs inför säsongen, hade en klausul i sitt kontrakt där avtalet kunde sägas upp efter den första säsongen. Denna klausul har Brynäs använt.

– Vi är inne i processen att bygga den sportsliga organisation vi ska ha framöver. Vi väljer att gå en annan väg framåt gällande målvaktstränaren i Brynäs IF och därför har vi fattat det här beslutet, säger Brynäs sportdirektör Andreas Dackell till klubbens hemsida.

Anders Palm kom till Brynäs efter fyra raka säsonger i Karlskrona till Brynäs. Själv är han besviken över att få lämna Brynäs efter säsongen.

– Jag flyttade hit och skrev på med en långsiktighet och vilja att vara här en längre period. Det är tråkigt att jag inte får förtroende att vara det i den nya sportsliga organisationen. Men jag kommer självklart att fortsätta göra mitt bästa för Brynäs kontraktstiden ut, säger Palm till Brynäs hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN