Målvakten förlänger kontraktet: ”trivs fantastiskt bra”

Alexander Sahlin har spelat i Södertälje de fyra senaste säsongerna. Nu har målvakten skrivit på för ytterligare två säsonger i klubben, meddelar Södertälje på sin webbplats.

Alexander Sahlin blir kvar i Södertälje, skriver klubben på sin hemsida. Målvakten, som slutade på en räddningsprocent på 91,86, avslutade nyligen sin fjärde säsong i klubben och har skrivit på för ytterligare två säsonger i SSK-dressen för 27-åringen.

– Det känns helt fantastiskt. Det är ingen hemlighet och jag har sagt det förut, jag trivs fantastiskt bra med allt från fans och föreningen och Södertälje har blivit mitt hem. Jag har fått ett stort SSK-hjärta och det är mycket tack vare alla fans som stöttar, de gör det otroligt speciellt att spela i Scaniarinken och bära loggan och S:et på bröstet, säger Sahlin till Södertäljes hemsida.

Södertäljes huvudtränare Ulf Lundberg är glad över kontraktsförlängningen med Sahlin som kom till Södertälje inför säsongen 2015/2016.

– Det är glädjande att vi nått en överenskommelse med Salle. Från en spolierad säsong 17/18 jobbade han sig tillbaka och gjorde en hel del bra prestationer denna säsong. Han är en ödmjuk glädjespridare som vill utvecklas, säger Södertäljes huvudtränare Ulf Lundberg till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN