Foto: Bildbyrån
Timrå fick se sig besegras av Oskarshamn i Direktkvalet till SHL och nu väntar spel i Hockeyallsvenskan för klubben. Under onsdagen presenterade Timrå på sin hemsida att målvakten Victor Brattström förlänger sitt kontrakt.

Timrå har börjat med lagbygget inför den kommande säsongen. Nu står det klart att Victor Brattström, som har spelat i Timrås A-lag de två senaste säsongerna, förlänger sitt kontrakt med klubben över den kommande säsongen, skriver Timrå på sin hemsida.

– Det känns riktigt bra! Jag är väldigt glad och exalterad över att få stanna i Timrå IK. Förtroendet från klubben samt ambitionerna som finns här har spelat en stor roll till att jag vill fortsätta här i Timrå. Sen så har även den fantastiska publiken varit en stor bidragande faktor till att jag ville vara kvar här. Jag trivs väldigt bra här kort sagt, säger målvakten till Timrås hemsida.

Timrås sportchef Kent Norberg är nöjd med att 22-årige Brattström, som under säsongen bokfördes för 24 matcher, blir kvar i klubben.

– Det känns fantastiskt att börja årets lagbygge med Victor Brattström. Han har varit här i ett tag nu och gjort det bra när han fått chansen. Att få behålla honom över nästa säsong känns därför riktigt bra. Det blir en stabil grund att bygga vidare på, säger Norberg till Timrås hemsida.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer