Lias siktar på NHL – kan lämna Frölunda

Lias Andersson hade en succésäsong i SHL med HV71 den gångna säsongen. I lördags blev han draftad av New York Rangers och i en intervju med klubbens TV-kanal berättar han att han siktar på spel i NHL den kommande säsongen.

Så sent som i våras lämnade han HV71 för spel i Frölunda. Men redan nu kan Lias Andersson lämna Frölunda för spel i NHL, i en intervju med hans New York Rangers egen TV-kanal säger han att han siktar på att spela när New York Rangers inleder sin säsong i oktober.

– Jag vill vara med i laget i år. Jag vill ta mig hela vägen till den första matchen i oktober. Jag vet att det är tufft men jag ska göra allt för att lyckas. Jag ska prata med Rangers om det och se vad de vill. Om jag ska spela i Sverige eller inte nästa säsong. Jag tror att de har en bra plan för mig, säger Andersson.

Gick tidigare än väntat

Lias gick mycket tidigare än väntat i lördagens NHL-draft och i och med att  New York Rangers bytte till sig valet för att kunna drafta 19-åringen, tyder det på att man tror mycket på den tidigare HV-spelaren.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN