LEKSAND SILLY: En lämnar och en förstärker masarna

En spelare lämnar Leksand på grund av personliga skäl och en annan ansluter för att förstärka lagets defensiv. Två förändringar i spelartruppen startar veckan i den hockeyallsvenska klubben.

Fredrik Lindgren lämnar Leksand med omedelbar verkan. Han lämnar på grund av personliga skäl enligt Leksands hemsida.

– Jag bryter mitt kontrakt med Leksands IF på grund av personliga skäl. Jag vill tacka alla i Leksands IF för den här tiden, och rikta ett speciellt tack till alla underbara fans som alltid stöttar laget, i med- och motgång. Lycka till med avslutningen, säger Fredrik Lindgren.

Sportchefen och tränaren Leif Carlsson har förståelse för Lindgrens beslut och lovar stöttning.

– Leksands IF har full respekt för Fredriks beslut. Vi kommer att hjälpa till på alla sätt och vis, så att det blir ett bra avslut för Fredrik i föreningen, säger Carlsson.

Rahm ansluter till Leksand

Det har spekulerats ett tag och det var Sportbladet som var först med nyheten om att målvakten Robin Rahm skulle vara klar för Leksand. Nu bekräftar klubben att målvakten ansluter till Dalalaget.

– Nu får vi tre bra målvakter som pushar och tävlar mot varandra varje dag, och det känns viktigt för oss att ha en stark målvaktstrio inför avslutningen av säsongen, säger Carlsson till hemsidan.

Målvakten själv ser fram mot att avsluta säsongen i Leksand.

– När en klubb som Leksands IF, med fantastiska supportrar och ambitioner att ta klivet upp, visade intresse, så var det ganska enkelt att fatta detta beslut. Jag ser fram emot att komma på plats, säger Rahm.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN