Foto: Bildbyrån

Västervik var årets överraskningslag i HockeyAllsvenskan. Nu tappar man en av de ledande backarna till seriekonkurrenten HC Vita Hästen.

Vita Hästen är lite av ryktenas lag i HockeyAllsvenskan under silly season. Klubben är och rycker i ett antal spelare, både från konkurrenter och andra serie. Idag presenterade klubben sitt tredje nyförvärv, Victor Lindman som senast kommer ifrån Västervik IK.

Återvänder till tidigare klubben

Lindman gjorde den gångna säsongen sin första på HockeyAllsvensk nivå efter att ha varit med och spelat upp Västervik till näst högsta serien. Väl under säsongen stod Vadstenasonen för 15 poäng under grundserien och ytterligare två under Meca Hockey Race för backen som har en tidigare historia i just Vira Hästen.

Mellan 2011 och 2013 spelade han i klubbens juniorled och fick även 39 matcher i HockeyEttan innan det blev Linköping under de två sista åren som junior.
– Det känns mycket bra att Victor vill tillbaka till oss, jag ser en stor potential i Victor. Han kan användas i både powerplay och boxplay, har en bra blick för spelet. Nu hoppas vi att hans utveckling fortsätter på ett bra sätt hos oss, säger klubbens tränare Jonas Johnsson om nyförvärvet.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer