LÄMNAR: Krisklubben gör sig av med forwarden

Förra säsongen kvalade de till SHL, nu är de krisklubben i Hockeyallsvenskans på en sista plats. I kölvattnet av det nya tränarparet tvingas nu den 24-årige forwarden att lämna. Den nya lagledningen vill sätta sin egna prägel på laget. Samtidigt letar klubben efter en ersättare.

Krisklubben BIK Karlskoga gör sig av med forwarden Simon Mattsson efter klubbens fiaskostart på säsongen. Efter tränarbytet har Mattsson mer eller mindre hamnat i tränarnas frysbox.

– Vi gör det här i samförstånd då Simon fått mindre speltid och förtroende från tränarna på sistone när nya ledningen vill sätta sin prägel på laget, säger klubbchefen Torsten Yngvesson till BIK Karlskogas hemsida.

Ingen schism

Det ska inte ligga något dåligt beteende bakom uppbrottet, inte heller något annat som gör att spelaren kommer i dålig dager.

– Jag vill verkligen betona att det inte på något sätt handlar om att Simon misskött sig. Det är inte heller någon enskild händelse som ligger bakom, säger Yngveson.

Samtidigt som Mattsson lämnar BIK Karlskoga, meddelar de att jakten på en ersättare är i full gång. Vart Mattsson hamnar är i skrivande stund oklart.

Läs mer om BIK Karlskoga här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN