Lämnar Brynäs för Skellefteå – ”velat komplettera med en center”

Efter 26 matcher i Brynäs denna säsongen lämnar Jesper Jensen lämnar klubben för spel i Skellefteå, meddelar Skellefteå på sin webbplats.

Jesper Jensen lämnar Brynäs för spel i Skellefteå, skriver Skellefteå på sin hemsida. Den 31-årige centern har spelat i Brynäs sedan säsongen 2016/2017 och har under denna säsongen bokförts för 26 matcher och sju poäng i Brynäsdressen.

I SHL har den danska centern totalt spelat 136 SHL-matcher och noterats för 77 poäng. Skellefteås sportchef Mikael Lindgren säger till klubbens hemsida att man letat efter en center.

– Vi har under en tid velat komplettera med en center och nu har vi funnit en bra lösning med Jesper som vi tror kommer passa in bra hos oss med sin skridskoåkning och erfarenhet, säger Lindgren till Skellefteås hemsida.

Kan värva ersättare

Brynäs sportdirektör Andreas Dackell säger till Brynäs hemsida att man eventuellt kan ta in en ersättare för Jensen.

– Det kommer vi att försöka göra. Det här beskedet förändrar egentligen ingenting från det jag sagt tidigare. Vi följer marknaden och de spelare som finns eller kan bli tillgängliga. Men vi kommer inte att värva för sakens skull, om och när vi gör det så ska det vara rätt spelare som kommer in och hjälper oss, säger Dackell till Brynäs hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN