Foto: Bildbyrån
Scandic

Hockeyallsvenska Vita Hästen värvar ytterligare en spelare från seriekonkurrent. Truppen närmar sig komplett för Norrköpingslaget.

Vita Hästen värvar forwarden Alexander Pettersson från seriekonkurrenten Västervik. 23-åringen har skrivit på för den kommande säsongen.

Tuff säsong bakom sig

Förra säsongen blev spolierad av en rattfylla och det blev endast 14 matcher i Västervik, resten av säsongen spenderades i division 3 och division 2. Om brottet skriver Vita Hästen så här:

“Gällande Alexanders rattfylla är det någonting han ångrar djupt och tagit sitt straff för. Vita Hästen är av uppfattningen att Alexander förtjänar en andra chans i sin hockeykarriär och kommer ge Alexander den stöttning och hjälp som behövs”.

Värvar från Västervik

Pettersson är fostrade i Frölunda och provade vingarna i NAHL och Austin Bruins. De två senaste säsongerna har han spelat i Västervik, fram till rattfyllan. Nu ska karriären ta fart i Vita Hästen.

– Alexander är en person jag följt i många år och även tränat under hans tid i Frölunda. Han är inte så stor men väldigt rak och orädd i sitt spel. Dessutom är han en spelartyp som vi letat efter och kommer att komplettera vårat lag på ett bra sätt, säger Jonas Johnson, tränare i Vita Hästen.

Vita Hästen har en eller två forwards kvar att värva innan truppen är komplett.

Vita Hästens lagbygge>>>

Kommentarer

Kommentarer