KLART: Västervik lånar den petade målvakten från bottenlaget

Västervik lånar den petade målvakten, Henrik Lundberg, från bottenlaget Väsby. En skada på Zackarias Skog tvingar klubben att agera.
– Vi har hamnat i en trasslig situation på målvaktssidan, säger Emil Georgsson.

Västervik lånar den petade målvakten Henrik Lundberg från konkurrenten Väsby. En skada på  Zackarias Skog ställer till det för klubben, som tvingas agera i målvaktsfrågan. Lundberg lånas in för resten av säsongen.

– Vi har hamnat i en trasslig situation på målvaktssidan med Zacke som drabbats av en ny hjärnskakning. Hur länge han blir borta är oklart och därför väljer vi att låna Henrik Lundberg från Väsby resten av säsongen för att inte riskera att hamna i en dålig sits med sista transferdag den 15/2, säger Emil Georgsson, sportchef i Västervik i ett pressmeddelande.

Italiens landslagsmålvakt

Henrik Lundberg petades till tredjemålvakt i bottenlaget Väsby när de värvade den italienska VM-målvakten Andreas Bernard, därför öppnades möjligheten för Västervik att lånad in målvakten.

Västervik, som ligger på femteplats i Hockeyallsvenskan, har även målvakterna Samuel Ward och Dainel Marmenlind på kontrakt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN