KLART: Ny transatlant till SHL-klubben

Nästa import till SHL är klart sedan Växjö presenterat en ny transatlant i klubben. Han kommer närmast från AHL, men har NHL-meriter.

Forwarden spelade sin förra match i AHL. I AHL denna säsongen har Bailey noterats för tre poäng på fem matcher. Ett mål och två assister under de fem matcher han spelade. 

Bailey har många matcher bakom sig, både i NHL men främst i AHL. I NHL blev det endast 13 matcher och i AHL har han spelat 211 matcher och då noterades Bailey för 120 poäng.

Väldigt förväntansfull

Nyförvärvet för Växjö, Casey Bailey, är 191 långa cm och 88 tunga kg och han har stora förväntningar på den svenska ishockeyn och kan inte vänta på att ta en plats i laget och bidra med hans kvalitéer. 

– Jag ser fram emot att få komma på plats och göra allt jag kan för att bidra till laget, säger Bailey till Växjös hemsida.

Man breddar truppen

Växjö får in en transatlant som både kan bidra offensivt och defensivt. Bailey har en bra storlek samt en bra arbetsmoral. Med Bailey i laguppställningen får man mer djup i Växjös trupp.

– Vi får in en spelare som kommer göra vår line up lite djupare, berättar Växjös sportchef, Evertsson, i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN