Foto: `#HFLive

Luleå Hockey har gjort klart med en ny center, en 25-årig kanadensare som närmast kommer från Jokerit i KHL. Kontraktet är skrivet på ett år.

Luleå har jagat en center och nu verkar det som att klubben hittat vad de söker. Från KHL och Jokerit hämtar de den 25-årige kanadensaren Joey Hishon. Nu har klubben 15 forwards i truppen.

– I Joey Hishon får vi in spelskicklig och skridskostark center som vi känner kompletterar vårt lag på ett bra sätt kommande säsong. Dessutom är han högmotiverad att visa att hans spelsätt fungerar även på våra europeiska rinkar, säger Stefan Nilsson, sportchef i Luleå.

Pratade med Abbott om Luleå

Hishon kollade med den förre Luleåspelaren Cam Abbott innan han bestämde sig för att skriva på för ett år med norrbottningarna.

– Jag ser verkligen fram emot att få spela för Luleå Hockey, som jag bara hört gott om när jag bland annat pratat med Cam Abbott som ju spelat där tidigare. Det här känns som en bra möjlighet för mig att visa för mig själv och andra att jag kan spela bra även i Europa. Jag ser redan fram emot nästa säsong.

Hishon har tidigare även spelat med den svenske stjärnan Gabriel Landeskog i Coalorado Avalanche i NHL.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer