KLART: Klubben sparkar floppforwarden och förlänger med målvakt

SHL-klubben sparkar floppforwarden, samtidigt förlänger man med succémålvakten. Här är forwardens nya klubb.

Skellefteå ser över laget, klubben sparkar floppforwarden Tom Pyatt, som endast mäktade med 16 poäng på 46 matcher med klubben. Ny klubb för kanadensaren bli schweiziska Rapperswil-Jona i NLA, skriver klubben på sin hemsida.

Nytt treårskontrakt

I samma veva står det klart att Skellefteåsonen, målvakten Gustaf Lindvall skriver på för tre nya säsonger.

– Det känns såklart jättekul. Gurra har varit en bra och stabil SHL-målvakt under flera år men har tagit ytterligare kliv denna säsong. Han har haft en fantastisk utveckling tillsammans med Krister Holm och är en kille som jobbat stenhårt och målmedvetet under en lång tid, vilket gett resultat, säger Erik Forsell, general manager i Skellefteå till klubbens hemsida.

Laget i hjärtat

För den 29-årige målvakten är det något extra att få förlänga med moderklubben Skellefteå, samtidigt hyllar han samarbetet med målvaktstränaren Krister Holm.

– Det är en ynnest att få fortsätta min utveckling i min moderklubb minst tre år till. Det känns otroligt kul. Det är en fantastisk förening som ger en alla möjligheter att fortsätta utvecklas. Grymma lagkamrater och ledare sedan är det ju såklart – laget i mitt hjärta, säger Gustaf Lindvall till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag har jobbat med Krister länge. Vi känner varandra utan och innan och vi har båda de verktygen som krävs för att ta nästa steg tillsammans.

Lindvall har förutom Skellefteå även spelat seniorhockey i Sundsvall, Timrå, Modo, Västerås, Tingsryd, Wings Arlanda och AIK.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN