KLART: Här är poängmaskinens nya klubb

I förra veckan lämnade Filip Ahl BIK Karlskoga. Här är poängmaskinens nya klubb. Forwarden har skrivit på för resten av säsongen.
– Det känns grymt kul att vara på plats, säger Filip Ahl.

Här är poängmaskinens nya klubb. Idag blev det klart att Filip Ahl som lämnade BIK Karlskoga i förra veckan ansluter till Södertälje. En fin förstärkning som är klar redan till onsdagens bortamatch mot Modo.

SSK krigar för kval

Södertälje ligger i skrivande stund på kvalplats för spel i SHL, men de har en riktigt tuff avslutning på säsongen. Nu förstärker poängmaskinen Filip Ahl under resten av säsongen.

– Filip Ahl ansluter idag och stannar resten av säsongen. Som vi pratat om tidigare vill vi ha en hög konkurrenssituation i truppen. Filip är stor och stark med bra händer och vi behöver såna killar. Vi förväntar oss att han kommer gå in och göra jobbet, jobba hårt i varje byte, säger sportchef Mikael Samuelsson till klubbens hemsida.

Fostrad i HV71

Filip Ahl har HV71 som moderklubb, där han dessutom fått spela 33 SHL-matcher. Den här säsongen har poängmakeriet tagit fart och han har gjort 40 poäng på de 40 matcher han spelade i BIK Karlskoga.

– Det känns grymt kul att vara på plats och jag ser verkligen fram emot avslutningen på den här säsongen, jag har fått ett bra intryck av grabbarna i laget. Jag vill vara med och bidra med mycket energi, ett hårt jobb och ett offensivt spel, säger Filip Ahl till klubbens hemsida.

Kontraktet med Södertälje gäller säsongen ut.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN