KLART: Egna produkten får kontrakt – skrivit på efter tryout-period

Oskarshamn har gjort klart med en egen produkt som skrivit på för en säsong med det hockeyallsvenska laget. 23-åringen hade ett tryout-kontrakt med klubben.
– Det är absolut en dröm som går i uppfyllelse det här, säger Oscar Josefsson.

Efter att ha haft ett tryout-kontrakt under försäsongen får har den 23-årige forwarden skrivit på för en säsong med sin moderklubb Oskarshamn. Efter en hockeyresa som gått via Moras J20-lag till Nässjö i division 2 till Vimmerby i Hockeyettan. Nu får Oscar Josefsson debutera i Hockeyallsvenskan.

– Det är absolut en dröm som går i uppfyllelse det här, att få spela i Hockeyallsvenskan med moderklubben. Skithäftigt. Nu är det bara till att kriga vidare, visa framfötterna och fortsätta utvecklas. Jag kommer kriga varje dag för att bli bättre och hjälpa laget, säger Josefsson i ett pressmeddelande.

Fem egna produkter

I och med kontraktet med Josefsson har nu Oskarshamn fem egna produkter i truppen. De fyra andra egna produkterna är Ludvig och Filiph Engsund, Tom Linder och Manuel Ågren.

  • Oscar har verkligen övertygat oss om han ska ha en plats i det här laget och vi är väldigt nöjda med vad han har presterat hittills. Det känns jätteroligt att få behålla honom också, att få in ytterligare en egen produkt i laget permanent, säger Per Kenttä, sportchef i Oskarshamn.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN