Klart: Brynäs presenterar ny kanadensare till nästa säsong

Brynäs presenterade under dagen ett nyförvärv inför nästa säsong. En kanadensare som hämtas från Iserlohn Roosters i DEL. Kontraktet är skrivet på ett år.

Brynäs presenterar redan nu ett nyförvärv, det är den kanadensiske centern Louie Caporusso som skrivit på för Gävlelaget över nästa säsong. Caporusso är född och uppvuxen i hockeyns huvudstad Toronto, han kom till AHL innan han flyttade till den tyska ligan DEL säsongen 2012/2014. De två senaste säsongerna har han spelat i från Iserlohn Roosters.

Caporusso presenteras som en offensiv spelare som gärna håller till vid sargen. Han är också stark defensivt. Det är en spelare som Brynäs försökt värva tidigare.

– Louie är en spelare som har funnits med på vår radar under en längre tid, och det känns fantastiskt bra att redan nu få kontraktera en spelare inför nästa säsong, säger Stefan Bengtzén, Sportchef Brynäs IF till hemsidan.

En kanadensare som vill att nästa säsong ska starta

27-åringen längtar redan nu efter den nya säsongen i SHL och till Brynäs hemsida flirtar han med Brynäs fans.

– Jag är så ivrig på att få träffa alla, se staden och spela framför Brynäsfansen. Jag kan knappt bärga mig tills jag får se vad laget bemästrar, men framför allt se vad jag kan göra och tillföra för att laget ska vinna, säger Caporusso.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN