KLART: Bottenlaget dumpar forwarden – här är nya klubben

Bottenlaget dumpar forwarden inför slutspurten. Nyförvärvet tar inte en plats i laget längre enligt sportchefen. Klar för konkurrent.
– I och med att vi har fått tillbaka spelare från skador och sjukdomar har det uppkommit en konkurrenssituation i truppen, säger Anders Gozzi.

Bottenlaget, AIK, dumpar forwarden Henrik Rommel inför de tio sista omgångarna. AIK är besvikna på forwardens poängproduktion och han har varit petad i flera matcher.

– I och med att vi har fått tillbaka spelare från skador och sjukdomar har det uppkommit en konkurrenssituation i truppen. Henrik har inte haft den utveckling under säsongen som vi önskat och står just nu utanför laget, vilket har gjort att vi har försökt hitta en lösning där han får mer speltid, säger Anders Gozzi, sportchef i AIK till klubbens hemsida.

Jagar inte

AIK jagar inte efter en ersättare till Rommel, även om Gozzi fortsätter att sondera spelarmarknaden för att undvika nedflyttning till Hockeyettan.

– Vi kollar ständigt på spelarmarknaden efter tillgängliga spelare som kan göra skillnad. Men bara för att en spelare lämnar laget betyder inte det per automatik att en ny kommer in. Vi har redan en stor trupp med 13 forwards, säger Anders Gozzi.

Klar för konkurrenten

Henrik Rommel fortsätter sin karriär söderut i AIK:s Hockeyallsvenska konkurrent Karlskrona, där kontraktet gäller säsongen ut.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN