KLART: Bertov spelar i SHL-klubb nästa säsong

Backen Daniel Bertov lämnar Leksand för spel i SHL kommande säsong. En källa med insyn bekräftar för Hockeybladet att backen är klar för Rögle.
– Det rör sig om ett tvåårskontrakt med Rögle som offentliggörs i dagarna.

Daniel Bertov gjorde succé i Leksand under säsongen och slutade tvåa i den totala plus/minus-statistiken med 23 efter AIK:s Eric Norin, 24. Totalt sett blev det 13 poäng på 46 spelade matcher. Leksand meddelade igår att backen efter två säsonger i Leksand valt att lämna föreningen.

Klar för Rögle

Backen är klar för Rögle nästa säsong och det kommer offentliggöras inom kort. Hockeybladet har försökt nå sportchefen i Rögle Chris Abbott dock utan framgång då han befinner sig utomlands. En källa med insyn bekräftar uppgifterna om att Bertov är klar för Rögle.

– Ja det stämmer att Daniel Bertov är klar. Det är bara några små detaljer kvar i kontraktet, och det ska, om det inte redan är påskrivet bli klart i dagarna. Det rör sig om ett tvåårskontrakt. Bertov har träffat Chris Abbott innan han åkte på semester så allt kommer offentliggöras inom kort.

Hockeybladet når backen för en kommentar om uppgifterna:

– Jag kan varken bekräfta eller dementera. Allt jag kan säga är att jag lämnar Leksand. Sen är det upp till den nya klubben att offentliggöra övergången, säger Bertov till Hockeybladet.

Läs mer om Silly Season>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN