Home Silly Season KLART: AHL-meriterade backen lämnar mittenlaget – klar för ny klubb

KLART: AHL-meriterade backen lämnar mittenlaget – klar för ny klubb

0
KLART: AHL-meriterade backen lämnar mittenlaget – klar för ny klubb
Foto: Bildbyrån
Den AHL-meriterade backen lämnar mittenlaget Västervik i den gastkramande avslutningen av Hockeyallsvenskan. Backen är klar för ny klubb.
– När Znojmo visade intresse så lät vi honom hoppa på det tåget, säger Emil Göransson, sportchef i Västervik.

Den AHL-meriterade backen Brandon Burlon lämnar mittenlaget Västervik.  Klubben jagar febrilt en plats i SHL-kvalet, endast en poäng skiljer upp till Mora på den sista kvalplatsen.

Brandon Burlon kom till Västervik mitt i säsongen då klubben hade skadeproblem på backsidan. På sistone har det inte blivit mycket speltid för backen.

– Brandon kom till oss en bit in på säsongen då vi kände att vi var i behov av en back på grund av mycket skador. På slutet har speltiden blivit mindre och när Znojmo visade intresse så lät vi honom hoppa på det tåget, säger Emil Göransson, sportchef i Västervik till klubbens hemsida.

Drar till Tjeckien

Burlon har gjort klar med den tjeckiska klubben Orli Znojmo, som spelar sina matcher i den österrikiska ligan EBEL. Enligt Göransson kommer Burlon vara saknad i klubben.

– Brandon är en bra människa på alla sätt och vis. Dessutom har han varit en glädjespridare i omklädningsrummet som kommer vara saknad. Vi önskar honom lycka till med framtida utmaninga, säger han.

Orli Znojmo spelar i nedflyttningsserien i EBEL.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.