Klar för sin fjärde säsong i klubben: ”en klippa i laget”

0
557
Foto: Bildbyrån
Tommy Enström har förlängt sitt kontrakt med Modo och är klar för sin fjärde säsong i Örnsköldsviksklubben.
– Det känns jättekul med nya kontraktet då förra säsongen verkligen var ett roligt år. För första gången på tre år fick vi spela slutspelsmatcher och nu siktar vi på att ta oss ännu längre nästa säsong, säger backen till Modos webbplats.

De tre senaste säsongerna har Tommy Enström spelat i Modo. Nu står det klart att det blir ytterligare en säsong i klubben, skriver Modo på sin hemsida. Under den senaste säsongen bokfördes den 32-årige backen för 49 matcher i Mododressen. I poängkolumnen blev det totalt 20 poäng genom tre mål och 17 assister.

– Den förra säsongen kändes bra för egen del då jag tycker att jag fick ett lyft sedan Björn Hellkvist kom in. Det var fantastiskt roligt att spela det spelet och då är det även lättare att prestera. Sen kom vi ihop oss som grupp och den stommen är kvar till nästa säsong, vilket naturligtvis känns bra. De flesta spelarna har spelat under Björn ett år och det ser jätteintressant ut inför fortsättningen, säger Enström till Modos webbplats.

Modos huvudtränare, Björn Hellkvist, menar att den senaste säsongen var en av Enströms bästa i hans seniorkarriär.

– Vi kände tidigt att Tommy gjorde en av sina bättre säsonger i seniorsammanhang och tog stora kliv även under säsongen spelmässigt. Han har visat att han klarar av alla moment i spelet och är en klippa i laget som alltid biter ihop och kör för lagets bäst. Det blir roligt att fortsätta jobba tillsammans med Tommy även den kommande säsongen, säger Hellkvist till Modos hemsida.

Totalt har Tommy Enström bokförts för 131 SHL-matcher och 350 matcher i HockeyAllsvenskan.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − sex =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.