Klar för sin åttonde säsong i klubben: ”skönt och inspirerande”

Modo förlänger kontraktet med en 20-årig forward. Anton Karlström är klar för sin åttonde säsong i klubben, meddelar Modo på sin webbplats.
– Det känns väldigt skönt och inspirerande att få stanna ett år till för att utvecklas i MODO Hockey, säger forwarden till klubbens hemsida.

Anton Karlström har under stora delar av sin karriär spelat i Modo. Forwarden började i klubbens U16-lag och har sedan tagit sig upp i J18- och J20-laget. På de tre senaste säsongerna har den 20-åringen bokförts för 55 matcher i Hockeyallsvenskan med Modo. Nu förlänger Karlström sitt kontrakt över den kommande säsongen, skriver Modo på sin hemsida.

– Jag tycker jag har jobbat hårt under säsongen och tagit till mig av grejerna som tränaren har sagt. Det har varit bra feedback hela tiden och Björn Hellkvist kom in med en tränarstil som var ny för mig och som har passat mig bra, säger Karlström till Modos hemsida.

För Karlström, som bokfördes för 34 matcher och åtta (2+6) poäng i Modos A-lag den senaste säsongen, blir nästa säsong den åttonde i Mododressen. Till den kommande säsongen har forwarden som mål att göra fler poäng.

– Målet den kommande säsongen är att spela stabilt och utveckla offensiven. Jag vill göra lite mer poäng och vara ett större hot. Säsongen har varit klart godkänd, men bör ha gjort mer poäng då jag haft mycket lägen som jag bommat, säger Karlström till Modos hemsida.

Relaterad läsning:
SILLY SEASON: Modos trupp säsongen 2019/2020
Läs mer om Silly Season
Läs mer om Modo

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN